Hemma igen

Nu har jag varit i Sthlm sen i måndags och kom hem i morse. Har hälsat på hos Annelie :) Det har varit jättetrevligt och vi har hunnit med massa kul, samtidigt som vi på dagarna hade med Anna 1 år som Annelie är barnflicka åt.
Vi har bland annat shoppat (på Täby centrum) och hunnit prata massor, över halvliters koppar med te ;) Och igår var vi på Vinmingel med vin, champagne och färska frukter som vi doppade i chokladfondue...mums... efter det bar det av till Chicago där det var lindy socialdans, var lite orolig med det gick så bra så :) Har även hunnit med att gå på Gröna Lund med några andra dansare, men jag gick bara i Lustiga Huset, åt glass och umgicks lite ;) 
Sen var det hem och sova och åka hem tidigt i morse för jag har jobbat idag.
Men jag är lite stolt över mig själv att jag lyckades åka tunnelbana och buss och byta fram och tillbaka alldeles själv utan att komma fel (med mkt vägledning visserligen, men ändå)! hihi.
Jag har iallafall haft jättetrevligt och kul, men....
...jag har saknat min Karl så imorgon ska jag pussa på honom massor, hihi..

hej så länge!

Midsommarafton

God morgon, har precis klivit upp och Karl sover fortfarande. Vi hade mysigt igår, det började med frukost med mammas släkt och deras familjer. Såklart så trodde jag att det "bara" skulle vara vi som vanligt men när vi kom dit så var det uppdukat med fyra långbord och grannarna i Frändesta och deras familjer/släkt skulle också äta frukost med oss. Jahaja, här kommer jag alldeles nyvaken och ruffsig i håret och måste gå runt och hälsa på alla. Trevligt. Men det var trevligt vid vårat långbord sen iallfall (det var uppdelat så att vi satt med våran släkt. Skönt). Efter frukost gjorde vi midsommarkransar till barnen. Och jag fick också en ;) hihi. Jag tänkte att jag kunde ha samma tröjklänning när vi skulle vidare till midsommarstången men då påpekar Sandra (kusin, 6 år) att "Sofie, var har du gjort där?" Jahaja. Toppen. Jag har en fläck. Troligtvis spillt kaffe. Sen bar det av hemmåt och jag gjorde mig iordning och mamma fixade jordgubbsbakelser. Vid 12.45 åkte vi till Romfartuna och midsommarfirandet vid stången där vi fikade allihopa och barnen dansade kring midsommarstången. Även jag och Karl dansade med Max (kusin, 2år) i varsin hand runt midsommarstången. Han såg väldigt fascinerad ut över att det var så många barn som dansade och sjöng. Max alltså, inte Karl. Efter det gick alla hem till fam Lindhs hus där jag hoppade studdsmatta med Sandra, Karl sparkade fotboll med Simon och Andreas för att sedan leka med Max i sandlådan. Jag tog massa kort och filmade lite. Efter det åkte vi hem. Vi var hos grannarna en stund också, men jag och Karl gick hem vid 22. Vi dansade lite på köksgolvet, pratade lite och gick och la oss i den varma sköna sängen. Zzzz....
Jag hade iallafall en jättetrevlig midsommar :)

Hoppas jag kommer ihåg allt...

Igår vi i gräs, sommarstuga, och satte upp ett parasoll, vattnade blommor och bara satt och hade det skönt under den varma solen (och under det nya parasollet). Ville badade i sjön också på vägen hem.
Idag är är jag själv hemma, Kicki och Peter har åkt bort, Karl jobbar, Ville är hos Frida, så det är jag och katterna här hemma. Dom är så snälla (Kicki och Peter alltså), jag får låna en bil så jag ska kunna ta mig någonstans, åkte nämligen tåg hit den här gången. Ska åka in till stan senare idag, träffa Christer angående tankefältsterapin (fick en vägbeskrivning så jag ska hitta dit, hittar inte här i Karlstad ännu. Inte alls. Inte ens i Molkom liksom) och sen ska jag träffa Karl där när han slutat jobbet. Och vi ska äta i stan också, mysigt :)

Imorse vaknade jag av att Karl ringde, men jag hann inte svara, trodde att det var alarmet. Inte så lätt när man blir väckt sådär bara. Fast han ringt två gånger tydligen. Men då ringde han på hemtelefonen och skulle prata med mig, han hade visst glömt några lappar här hemma som han behövde. Jag fick tag på lapparna och där stod en massa obegriplig. System hit och pilar dit. Så jag satt där yrvaken i sängen och rabblade konstiga koder, men tydligen var jag til nytta och sen (efter vägbeskrivningen) somnade jag gott om igen. Zzzz...

Jag lärde mig att få ut markiserna igår så att jag får skydd på altanen, och vi har fått en kom-i-håg lapp nere i köket så att jag och Karl inte ska glömma nått, väldigt bra för det händer att vi glömmer saker ibland.. ;)

Nu ska jag gå ner och äta och sen sätta mig och läsa på altanen, hej så länge!

Mys i Molkom

Nu har jag skaffat mig en blogg, har känt att jag inte haft tid, men nu så. Just nu befinner jag mig i Molkom, hemma hos Karl! Fast Karl är på jobbet och jag har nyss ätit frukost. Det luktar nybakade bullar här för Kicki håller på och bakar där nere i köket.. mums..
I helgen har vi varit i Gävle och haft danskurs, vi bodde vid en mysig herrgård och det var väldigt fint och trevligt att vara där. Igår kväll hyrde vi nya Beck-filmen och hade myskväll, häligt.. :)
Blir kvar här några dagar nu, sen åker vi hem till min kära mamma och pappa senare i veckan och så ska jag troligtvis jobba på torsdag också.
Idag ska jag inte göra så mycket, läsa lite och bara ta det lugnt tills karl kommer hem :) Skönt... Det är sånt jag ska göra ett tag framöver nu, bara ha det skönt (och jobba lite) och filosofera om vad jag ska göra senare, efter nyår eller så, det förtjänar jag efter 12 skolår ;) hihi..
Nu ska jag kila iväg och läsa en stund, hej så länge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0