Fredag

Har precis kommit hem från stan. Karl och jag har shoppat, och fikat på IKEA. En ny jättesnygg skjorta är inköpt, bland annat, till Karl som ska vara till SM antagligen... Vi hade så mysigt. Hyrde en film på vägen hem.
Har precis bokat en biljett till V-vik och Matilda den 4 april =)
Nu ska vi ner och laga mat, tacos.


Tack Kicki, Lina och Frida för en jättemysig dag igår!

Tidig morgon...

Gick upp ca 7.20, åt frukost och har pluggat tills nu.. Dags för ett avsnitt av Grey´s... =)

Max

Gick upp ca 9.30. Vid 9 kom Max 3 år (min kusin) som jag skulle vara barnvakt åt. Vi åt frukost tillsammans sen har vi kollat på TV, lekt och haft det allmänt mysigt.
Har även hunnit med att plugga en del, nya tag inför sista provet.

Provet...

Gick upp ca 05.00 för att äta frukost med Karl och sedan skjusa honom till tåget. När jag kom hem gick jag och la mig igen, sov gasnka länge. Sen har jag pluggat, åkte till lektionen för att fråga det sista innan provet, och sen skrev jag provet ca 17.00, så skönt att det är gjort nu!
Har tittat på "So you think you can dance?" och "The starter wife". Börjar bli lite trött nu, men fick nya filmer från lovefilm idag så jag kanske ska ta och krypa ner i sängen och titta på en film?
Ska iallafall prata med Karl innan jag ska sova =)


Annandag påsk

En lugn och skön dag. Har pluggat lite och läst DV. och ätit godis... Ikväll ska vi göra tacos, vi har varit och handlat allt till det, i "I love ECO" påsar, jag har blivit ett riktigt ECO freak, men det är ju bra!
Karl sitter och kollar på StarWars filmerna, och om en stund ska vi ut och gå. Mys.



Det blev en kul kväll i Enköping, det var jag och Karl, Ingrid, Helena, Andreas, Anders m.fl. Först förfest och sedan utgång till Joar blå.. Jag hade på mig men snygga nya klänning, mina nya örhängen och svart pumps. Niiice =)

Igår var det full fart här hemma med alla småkusiner och övrig släkt, men trevligt var det allt. Vi var uppe sent, satt och spela yatzy till ca 02.00, jag vann alla gångerna! hehe..

Långfredag och Påskafton

Igår var en skön långfredag. Vi gick upp sent och jag åt lunch direkt... Åkte till Å-cafeét för att plugga, och dricka kaffe. Karl satt hemma och jobbade lite. Till kvällsmat blev det pizza (med bacon, lök och cayennepeppar). Efter maten åkte vi och hämtade Milla, hyrde film och sen hade vi filmmys =)

Idga har vi också tagit det lungt, Inki har precis varit här en snabbis. Kl 17.00 ska vi äta påskmat med mammas släkt. Och efter det bär det av till Enköping med Karl och Ingrid för att festa lite.
Nu ska jag gå ner och sätta på kaffe och plugga lite... Prov på tisdag kväll..

Skärtorsdag

Gick upp ca 9.20, skjusade mamma till jobbet för jag behövde bilen och pappa hade andra bilen, mercan.. Usch vad dåligt det gått att köra bil idag, det senaste gångerna faktiskt, med passaten alltså.. jag har blivit för bekväm med mercan och automat.. uhmm... Fast dagen idag har varit allmänt förvirrande och jag har varit så disträ..
Satte mig sedan framför morgonTV med frukost, det är så mysigt.. Pysslade lite hemma.. och på eftermiddagen åkte jag till skolan, satte mig på biblioteket men de stängde två så jag hann sitta där ca 5 min, den fick jag byta plats. När jag pluggat klart för dagen åkte jag och köpte kaffe med kardemjölk och en tidning. För att sedan åka till stationen och vänta på karl =)
Har bytt toppen idag.
När vi kom hem gick hela familjen upp och åt, jag tog fläskfile med pommes och beasås..mums..
Hälsat på farmor en snabbis har vi också gjort.
Nu är karl och pappa inne hos grannarna och kollar på hockey, jag tänkte gå ner nu och nalla lite godis ur mammas påskägg.. =)
Glad påsk!


Här igen

Nu var det längesen jag skrev något här. Är tillbaka från Stockholm, pluggar kemi, dansar så mycket jag orkar och har det allmänt skönt.

Idag har jag varit i skolan och skrivit färdigt labbrapporten med Sofia. Efter det träffade jag Emma och vi fikade och gick på stan. Köpte två nagellack, ett rödorange och ett ljusrosa. Spanade även in en ny vårjacka och hittade massor av fina skor.. Hmm...

Shoppade även häromdagen och köpte då ett par nya ursnygga jeans (blåa i utsvängd modell), en topp (som jag ska byta storlek på imorgon och en klänning.

Här även varit duktig och pluggat idag. Sedan har jag hunnit med att hälsa på "faster" Maria och fär åt vi vaniljglass med krossad choklad. Mums.

Sitter nu i min säng med en tom temugg (har varit vaniljte i) och ett tomt russinpaket. Ska snart läsa VR, eller DV eller ELLE kanske... Beslutsångest =)

God natt.


RSS 2.0