Flytt på fredag

Det blev familj nummer två tillslut, när jag hade varit där och känt efter så kändes dom absolut bäst ändå :)
Jag flyttar på fredag, det ska bli så roligt, som att lite halvt flytta hemifrån, det blir alldeles lagom. Har införskaffat en bärbar dator, några ramar att sätta in foton i och ta med och lite annat smått och gott. Åhh va jag längtar :)
Har flera besök inplanerade, men famljen förstod att det blev mycket påhälsningar i början. Och nästa helg kommer Karl och hälsar på, ska bli så mysigt.
Nu ska jag snart prata med min älskling i telefonen, men ska först sitta vid datorn liiite till.

God natt!

Sthlm

Idag har jag jobbat, ska på "hudvårdsparty" eller nått ikväll.
Ilördags var jag på arbetsintervju för ett jobb som barnflicka i Stockholm (Djursholm), det var en jättetrevlig familj och huset och läget var jättemysigt, nu är det bara att hoppas på det bästa... Blev även uppringd av en annan familj idag så imorgon bär det av till Stockholm igen på yttligare en intervju, men den första familjen känns det som det stämmer bättre med, både vad gäller tider familj... Men det är värt ett besök. Hade Karl, mercan och GPS:en med mig, vi var ett underbart team ;) På kvällen bar det av på kräftskiva. Ska fixa lite inför kvällen nu.

Te och choklad

Idag har jag jobbat och Emma kom och hälsade på en snabbis, men hon kommer imorgon igen och då ska vi äta lunch :)
Har kollat på filmen Marie Antoinette, druckit massa te, ätit lite choklad och tagit en liiite för lång powernap ;) Nu sitter jag och pratar med Karl och skriver här i bloggen medan han bokar en tågbiljett hit för imorgon, wiiieee!  


Karl hjärta Sofie

Idag har Karl och jag varit tillsammans i ett år! Hurra till oss ;D Och ikväll ska vi ut och äta, det ska bli jättemysigt! Jag fick världens godaste parfym (Viktor&Rolf - Flowerbomb) av Karl, den stora flasken, det känns så lyxigt, tack så mycket älskling!

Jag älskar dig Karl!

Hemma

Var ett tag sen jag skrev sist. Kom hem från danslägret i torsdags, har varit jätteroligt och lärorikt. Lärt känna lite nytt folk, speciellt Matilda, min lilla plutt ;)
Idag har Ingrid varit här och fixat mitt och mammas hår, så skönt att vara fin i håret igen! Speciellt när man blir fixad av sin favvo frisör :)
Karl och jag har även hunnit iväg och köpt en GPS till bilen, den hade alla möjliga finesser och funkade alldeles utmärkt (vi provade den på vägen hem) hihi..
Nu ska jag gå och göra te till mig och Karl, sen läsa lite, för älsklingen kollar på någon deckare på tv :)

RSS 2.0